Access Consciousness Barsclass

Access Consciousness® Barsclass, wat is dat?

Naast Access Bars behandelingen en gelukscoach sessies, geef ik ook les in Access Bars. De zogenoemde Access Consciousness Barsclass. Deze super leuke en rijk gevulde ééndaagse training geef ik samen met mijn partner Daniëlle Lous.

Het is een dag van ontspanning, ontvangen, inspiratie, aha momentjes, nieuwe inzichten en nieuwe mogelijkheden. Wij verzorgen koffie, thee, sapjes en diverse zoute en zoete versnaperingen gedurende de training. In de middagpauze kun je je zelf mee gebrachte lunch nuttigen.

Wil je eerst meer weten over Access Consciousness Bars? Lees mijn blog “Access Bars wat is dat”

foto Access Barsclass deelnemers geven Bars behandeling
Deelnemers in actie tijdens Barsclass

“Vanaf het moment dat ik binnen was wist ik; Ja!”

– Ellen van den Broek –

Access Consciousness Barsclass: waar en wanneer?

Wij geven Barsclasses door het hele land. Er is er vast wel één bij jou in de buurt. Wil je niet wachten of vind je de locatie te ver weg? Onze Barsclasses zijn ook op aanvraag mogelijk. Heb jij 3 of meer deelnemers die graag een Access Consciousness Barsclass van ons willen ontvangen op een specifieke datum en locatie? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Via onderstaande data kun je naar de Barsclass evenementen op Facebook:

Evenementen Agenda:

Hoe ziet de cursusdag er uit?

De dag bestaat uit een introductie, uitgebreide uitleg gedurende de hele dag, versnaperingen, Bars sessies, instructiefilmpje van grondlegger Gary Douglas en co-creator Dain Heer, uitleg over de clearing statement en andere Access tools en nog veel meer. Verdeeld over de dag ontvang je twee Bars sessies en geef je twee Bars sessies.

Naast het toepassen van de Bars behandeling leren we je ook andere Access Consciousness tools. De tools kun je voor naslagwerk terug vinden in het Access Consciousness Bars handboek dat je in de Barsclass krijgt.

We leggen je stap voor stap uit hoe het werkt en nemen de tijd voor al jouw vragen. Dat is een extra voordeel van twee facilitators in de class, omdat Daniëlle en ik onze aandacht kunnen verdelen tijdens de training voor vragen en uitleg.

Wat je krijgt?

Op de dag van de training krijg je het Bars handboek, de instructiekaart, de gedetailleerde Bars kaart, diverse Access Consciousness tools, onze volledige aandacht plus diverse snackjes en drinken.

Barsclass manual
Bars handboek, hoofd kaart en de gedetailleerde Bars kaart

“Echt een aanrader!”

– Kim Stoel –

Wat het kost?

Volg je een Access Consciousness Barsclass voor de eerste keer dan betaal je 300 euro. Als je al geregistreerd bent als Access Bars Practitioner dan betaal je 150 euro voor de Barsclass. Deze bedragen zijn vastgesteld door Access Consciousness en zijn bij alle Acces Bars Facilitators hetzelfde.

Access Bars Practitioner in één dag

Na deze cursusdag mag jij jezelf Access Bars Practitioner noemen. We registreren je bij Access Consciousness als Practitioner en we overhandigen jou het certificaat. Je mag dan direct al behandelingen gaan geven en dat mag ook tegen betaling. Het kan een enorme verrijking zijn om Access Bars behandelingen aan te bieden in je eigen praktijk. Hoe wordt het nog beter dan dat?

“Ik kwam thuis, zeer energiek, blij en vooral met een heel groot vertrouwen in mijn eigen weten en kunnen.” 

– Patricia Postma –

Wij hebben ervaring

Naast Access Bars facilitator zijn wij ook allebei werkzaam als coach met aardig wat kennis en ervaring op zak.

Wij krijgen vaak terug van onze deelnemers dat de dynamiek tussen ons als facilitators, en de wijze waarop wij lesgeven als zeer prettig wordt ervaren. “Boven verwachting” horen wij vaak als we vragen hoe zij de dag hebben ervaren.

foto van Matthijs en Daniëlle Access Bars Facilitators
Bars Facilitators Daniëlle Lous en Matthijs Duker

Uiteraard houden wij ons als Access Bars Facilitator strikt aan het protocol en de richtlijnen die Access Consciousness stelt aan de Bars classes. Het protocol en de richtlijnen zijn bedoeld om de kwaliteit en de standaard van Access Barsclasses wereldwijd te waarborgen.

Access Consciousness Barsclass op aanvraag?

Wil je niet wachten of vind je de locatie te ver weg? Wij geven ook Barsclasses op verzoek door het hele land. Heb jij 3 of meer deelnemers die graag een Barsclass van ons willen ontvangen op een specifieke datum en locatie? Neem contact op voor de mogelijkheden. Ook als je geen extra deelnemers hebt, kun je een Barsclass aanvragen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden om de class te kunnen organiseren. Meestal melden zich dan ineens nieuwe deelnemers in je regio. What else is actually possible…

Of toch eerst een Bars behandeling?

Wil je nog even geen les volgen maar wel graag een Bars behandeling ervaren? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact op voor vragen en voor het maken van een afspraak voor een Bars behandeling. Daniëlle en ik verzorgen ook duo bars sessies. Met een duo sessie kun je voor twee personen tegelijkertijd en in dezelfde ruimte een Bars behandeling krijgen van ons twee. Ideaal voor echtparen of koppels die graag samen een behandeling willen ontvangen. Er is van alles mogelijk… vraag naar de mogelijkheden.

“Ik ervaar nu een rust die ik nog nooit heb gekend.”

– Anna Salomé –