Access Consciousness® tools

De Access Consciousness® organisatie richt zich op het vergroten van bewustzijn en eenheid in de wereld, en wordt geleidt door grondlegger Gary Douglas en co-creator Dr. Dain Heer. Gary Douglas begon Access Consciousness in de jaren negentig. Door de jaren heen zijn er ruim 7000 tools en lichaamsprocessen ontwikkeld. De Access Consciousness tools bieden praktische handvatten en je kunt deze direct in je leven toepassen. Inmiddels is Access Consciousness actief in 174 landen. 

Meer weten over de organisatie Access Consciousness? Ga dan naar de officiële website.

Access Consciousness logo van paardebloem zaadjes

Met deze mentale ontspanningsbehandeling kom je uit je hoofd en terug in lijf. In en rond je hoofd zitten 32 energiepunten die banen vormen met elkaar. In het Engels vertaald zijn dat Bars. Het zijn specifieke punten op het hoofd die bepaalde thema’s en onderwerpen in ons leven belichamen. 

Daniëlle Lous krijgt Bars sessie van Matthijs Duker
BARSsessie in de tuin

Door de Bars punten gedurende een tijd zachtjes aan te raken, kunnen deze ontladen. Je kunt dus je belemmerende gedachten en conclusies loslaten met deze techniek. Dat schept rust in je hoofd. Lees verder…

Uitleg Access Bars behandeling

Waarschuwing: Een Bars behandeling kan een oase van rust in je leven veroorzaken!

Zou je zelf ook BARS behandelingen willen geven in je praktijk of gewoon thuis? Dat kan! Je kunt BARS practitioner worden als je mee doet met een zogenoemde Access Consciousness BARSclass. Deze super leuke en rijk gevulde ééndaagse training geef ik samen met mijn partner Daniëlle Lous.

Het is een dag van ontspanning, ontvangen, inspiratie, aha momentjes, nieuwe inzichten en nieuwe mogelijkheden. Wij verzorgen koffie, thee, sapjes en diverse zoute en zoete versnaperingen gedurende de training. Lees verder…

Access Consciousness Lichaamsprocessen

Naast Bars behandelingen bied ik ook een aantal lichaamsproces behandelingen aan. Met deze bodyproces behandelingen kun je het immuunsysteem versterken. Je kunt het kopieergedrag van je lichaam veranderen en weghalen. En ook de celstructuur kun je herstellen naar de originele blauwdruk. Je lichaam is een magnifiek zelfhelend organisme, die je een handje kan helpen in de richting waar jij heen wilt.

Tijdens deze behandelingen lig je met je kleding aan op een comfortabele massagetafel. Met mijn handen maak ik contact met je lichaam. Afhankelijk van het type lichaamsproces, plaats ik mijn handen op een specifieke plek waar de klachten zich voordoen.

Benieuwd of ik iets voor jou en je lichaam kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak

Mantra Access Consciousness: “All of life comes to me with, Ease Joy & Glory”