Gelukscoach voor ondernemers

Veel ondernemers en professionals zijn de balans kwijt, of hebben deze nog niet gevonden tussen lekker werken en lekker leven. Als gelukscoach voor ondernemers en professionals begeleid ik je graag in je business en personal life om de focus terug te brengen naar je geluk, vrijheid en voldoening.

Eén van mijn specialiteiten is zonder oordeel zichtbaar maken waar de schoen wringt zodat men iets nieuws kan kiezen wat wél werkt. Je leven is veel grootser dan je bedrijf of je werkzaamheden, het omvat alles wat voor jou belangrijk is.

Gelukscoaching omvat alles wat met je geluk en voldoening te maken heeft. Je bedrijf, je werkzaamheden, je gezin, je familie, relaties, wonen en vrije tijdsbesteding. Het staat allemaal in verbinding met elkaar in relatie tot jouw gelukbeleving. Jij bepaald waar je begeleiding en inspiratie bij wenst.

Gelukscoach Matthijs

Heb je het gevoel dat je de grip verliest en dat je leven op de automatische piloot voorbij dendert?

Coaching & Inspiratie

Wil je af van je oude valkuil? En weet je niet hoe je dit kunt aanpakken?

-Coaching met praktische tools en duidelijke taal- 

Persoonlijk & Aandacht

Hoe lief ben jij voor jezelf en neem jij de rust en de ruimte die je nodig hebt?

-Persoonlijke begeleiding met aandacht voor wie jij bent-

Professioneel & Bewustzijn

Wat wil je hoofd en wat wil je hart? Het beste uit twee werelden in balans. 

-Professionele hulp waarbij je intuïtie en je denkpatronen centraal staan-

Maak jij de 'juiste' keuzes?

Iedereen draagt iets mee uit zijn of haar verleden. Je leven zoals het nu is, is het resultaat van al je keuzes uit het verleden. Je ervaart, beleeft en ontwikkelt allerlei gewoontes en routines in je denken en doen. Bewust en onbewust. En soms ontwikkelen we gewoontes die helemaal geen bijdrage (meer) zijn in ons leven. Bijvoorbeeld altijd maar klaar staan voor een ander ten koste van jezelf. Het is dan een patroon geworden waar je eigenlijk liever vanaf wilt. De gelukscoach kan je helpen om je schadelijke patronen te doorbreken en de balans terug te vinden.

Gelukscoach met commitment

Mijn doel is dat je grote sprongen maakt en je doel bereikt in de reis naar je gelukkigste leven. Zodat je financieel, emotioneel en intellectueel door kunt groeien. Dat je een gevoel van geluk en voldoening bereikt die voor jou klopt en goed is. Die reis vergt een aantal stappen en een bepaalde tijd. Oude patronen waar jij afstand van wilt doen, vervang je met nieuwe gewoontes die wel een bijdrage voor je zijn. Het vergt tijd en commitment om dat te veranderen.

Daarom ga ik het liefst voor een langere periode een commitment met je aan van intensieve coaching en begeleiding. Ik sta voor je klaar met mijn tijd, energie, tools, kennis en inspiratie. Zodat jij zo gemakkelijk mogelijk je leven opnieuw in kunt richten naar jouw wensen. Coaching van de Gelukspraktijk is maatwerk. Begeleiding of inspiratie op de momenten wanneer jij het nodig hebt. Hoe vaak, hoeveel en wanneer stemmen we samen af. En even tussen de coachafspraken door bellen of appen omdat je tegen iets aan loopt, dat kan ook gewoon. Jouw vooruitgang is mijn doel!

“Jouw leven is als een schitterend huis. Het is je kostbaarste bezit”

Gelukscoach Matthijs

Mijn naam is Matthijs Duker en ik ben gecertificeerd gelukscoach, ook wel werkgelukdeskundige of Chief Happiness Officer genoemd. De opleiding tot gelukscoach die ik heb gevolgd, is een erkende HBO opleiding met SNRO en CRKBO accreditatie. Naast mijn certificering als werkgelukdeskundige, heb ik onder andere trainingen gevolgd in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Verder heb ik ook kennis opgedaan in ‘the Law of Attraction’ technieken.

Al ruim 15 jaar houd ik mij bezig met persoonlijke en zakelijke ontwikkeling door vele trainingen en seminars te volgen in binnen- en buitenland. 

Door verhelderen en overzicht creëren ontstaat rust. Bewust kiezen creëert meer. 

Inspiratie en nieuwe wegen belichten. Zodat je mogelijkheden ziet waar jij nog niet aan gedacht had. 

Ontwikkelen en doorgroeien in waar jij meer van wilt. 

Testimonials

Waarom persoonlijke ontwikkeling zo leuk is

Je ontwikkelt en leert voortdurend in je leven. Dit stopt niet na je kinderjaren. Gelukkig maar. Hoe zou je anders moeten omgaan met weer een nieuw soort app op je telefoon. Je zou hem niet kunnen gebruiken als je niets nieuws meer zou leren. Persoonlijke ontwikkeling, vertrouwen op je intuïtie, je wordt er steeds beter in. Door het leren van nieuwe trucjes met van alles wat op je pad komt, raak je gestimuleerd om te ontdekken en nog meer te beleven.

Bewust kiezen is veel leuker. Door bewust te kiezen ben jij weer de kapitein op jouw schip!

Sessies van de gelukscoach

Coaching sessies geef ik 1 op 1. Dit kan in losse sessies en in coachtrajecten. De lengte en frequentie van de sessies worden afgestemd naar jouw wensen en doelen. Coaching sessies vinden doorgaans plaats online met Zoom / Skype of telefonisch. Een wandeling in een mooi stuk natuur of op een locatie naar je voorkeur, behoort ook tot de mogelijkheden. Het is bij de Gelukspraktijk ook mogelijk om een coachsessie te combineren met aansluitend een ontspannende Bars sessie. Vraag naar de mogelijkheden.

Maak gebruik van mijn talent

Eén van mijn talenten is het goed kunnen verwoorden van gevoelens. Vanuit een helikopterview breng ik persoonlijke situaties versimpeld en begrijpbaar onder woorden. In en uit zoomen en inzichtelijk maken. Dit schept overzicht en rust, het vergroot tevens het bewustzijn, zodat men gericht iets kan doen aan de eigen situatie. Ik help mijn cliënten zodat zij zichzelf beter kunnen helpen.

Regelmatig krijg ik terug dat anderen zich vertrouwt voelen in mijn aanwezigheid. Dat ik anderen inspireer op verrassende wijze en prettige manier. Mijn cliënten doen graag hun verhaal bij mij. 

portret Matthijs Duker
Gelukscoach Matthijs Duker

“De gelukscoach kan je inspireren en ondersteunen, zodat jij weer thuis kan komen bij jezelf”