Positieve Intelligentie

Je BREIN is je beste VRIEND

...en soms je grootste VIJAND

Iedereen kent het wel. Dat het je raakt als iemand heftige kritiek uit. Of dat je je heel druk maakt als je zomaar afgesneden wordt in het verkeer of een aanvaring hebt op de werkvloer. Je schiet gelijk in de verdediging of in de aanval. En dan blijven die rottige gevoelens en je gedachten ook nog eens een tijdje rondhangen en nagalmen. ‘Arghhh! #$!% Ik had nou net zo’n lekkere dag.’ Vervolgens geef jezelf je er nog even flink van langs in je eigen hoofd ‘want ja, hoe kon ik nou zo stom zijn..’.

Zou je die negatieve gedachten graag willen veranderen? En wil je de mogelijkheid hebben om je mentaal zo fit te voelen dat je die negatieve gevoelens en gedachten kunt sturen en stoppen? Leer met Positive Intelligence® hoe je om kunt gaan met tegenslagen en snel je fijne gemoedstoestand weer terug kunt hebben. Deze training van 6 weken met praktische tools in een handige app helpen je om te stoppen met oordelen over jezelf anderen. Het is een wetenschappelijk bewezen programma met uitstekende resultaten die je helpt om mogelijkheden te zien, je focus te houden en je gelukkig te voelen.

simpele oefeningen

In het 6 weken programma krijg je dagelijks leuke oefeningen, die verdeeld over de dag maximaal 15 minuten van je tijd vragen.

Meetbare progressie

Via de PQ app ontvang je de korte oefeningen en je vorderingen in een handig en makkelijk overzicht

Plan zelf je tijd

Je kiest zelf wanneer je de dagelijkse oefeningen doet en in welk tempo. En je bepaald zelf wanneer je de wekelijkse video kijkt.

Leuk en uitnodigend

Je zult merken dat je binnen een paar dagen in een flow komt met oefeningetjes via de app.

Resultaten op de werkvloer na PQ training 

– creativiteit is 3 x hoger
– Verkopers verkopen 37% meer
– Teams zijn 31% beter

 – 10 jaar langer leven
– beter omgaan met tegenslagen
– mate van geluk zelf in de hand hebben

– Oordelen loslaten en beter kunnen luisteren naar jezelf en anderen
– Nieuwe waardering en begrip voor jezelf en anderen krijgen
– Verbeterde communicatie en erkenning creëren sterkere banden