Testimonials over coaching, workshops en Access Bars

Ben je benieuwd naar wat anderen zeggen over de gelukspraktijk en Matthijs? Lees hier de testimonials over coaching, workshops, Access Bars behandelingen en Barsclasses. Barsclasses en Duo Bars behandelingen geef ik samen met mijn partner Daniëlle Lous. Heb je een vraag? Dan kun je mij bereiken via mail, Whatsapp, telefoon, postduif en rooksignalen. Klik hier om contact op te nemen.

groepsfoto Barsclass deelnemers met certificaat
Bars class Zoutelande 2020

“Het was in één woord echt geweldig”

– Helen –

"Het was in één woord echt geweldig en smaakt zeker naar meer. Ik heb heel erg gemerkt dat ik aan het verwerken ben geweest, vannacht enorm gezweet en het lijkt wel of ik nog meer gewaar ben geworden. De energie stroomde vandaag als een malle en ik voelde andere mensen nog meer. Ook heb ik gemerkt dat er een shift heeft plaatsgevonden; een hele positieve. Heb vanmorgen ‘ik hou van mij‘ meegezongen en jeetje er is iets verandert. En alles stroomde. Was dit het het laatste duwtje voor zelfliefde? Wie weet. Ik heb al super hard geoefend. Super dank je wel, ik laat nog van me horen want ik wil meer. Heel veel liefs Helen" (zegt Helen na een Bars class)
foto Helen vd Kerkhof
Hellen v/d Kerkhof
ondernemer

” Elk gesprek levert gegarandeerd nieuwe inzichten op” 

– Daniëlle –

"Matthijs is oprecht, recht doorzee en koopt geen onzin. Op een rustige, open manier nodigt hij me uit dat wat ik onzichtbaar had gemaakt recht in de ogen te kijken, waardoor ik het kan veranderen. Hij is doortastend in zijn vragen en vriendelijk bij de keuzes die ik maak, zonder oordeel. Heb je de mogelijkheid om met hem te sparren over wat je bezig houdt, je business of levensvragen; doen! Elk gesprek levert gegarandeerd nieuwe inzichten op." (zegt Daniëlle na gelukscoach- en ondernemerscoach sessies)
Daniëlle Lous portretfoto
Daniëlle Lous
Ondernemer, Zangeres, Vocalcoach, (stem)Actrice
foto Kim Stoel en zoon Sem Barsclass deelnemers met certificaat

“Echt een aanrader!”

Kim –

"We hebben ontzettend genoten tijdens deze warme gezellige class. Het was fijn dat er twee facilitators waren om te helpen met de exacte houding voor de punten. De locatie was fijn, incl heerlijk lunch en lekkers tussendoor. Echt een aanrader!" (Zeggen Kim en Sem na een Bars class)
Kim Stoel Bars facilitator
Kim Stoel en zoon Sem
Access Bars facilitator

” I am glad I found you” 

– Bill –

"Matthijs, you have a unique talent in designing web pages. Thanks to you I have a website that clearly gets my message across. You helped me create content that my prospective clients can relate to, understand and trust. I believe that your years of helping people, being a happiness coach and business coach, has giving you insights, awareness and knowledge, that puts you way ahead of other coaches. I am glad I found you." (says Bill after website content & SEO coaching sessions)
image of Bill Lee Law of Attraction coach
Bill Lee
Certified Law of Attraction Lifecoach
groepsfoto Barsclass kandidaten met Access Bars Practitioner certificaat

” Hele mooie inzichten op gedaan over mijn patronen en grenzen.” 

– Nikita –

"De workshop van Danielle en Matthijs was heel fijn. Ze weten beide als geen ander om je op je gemak te laten voelen zodat je te allen tijde kwetsbaar kunt zijn. Hele mooie inzichten op gedaan over mijn patronen en grenzen. Lieve Danielle en Matthijs, bedankt voor wie jullie zijn en jullie bijdrage ❤" (zegt Nikita over de workshop 'Een andere kijk op je relaties)
plaatje Bars behandeling testimonial Anna
Nikita van Nimwegen
Paardenfluisteraar

” Dankbaar voor deze middag” 

– Lisa –

"Zelfs voor iemand met een open blik op relaties, blijkt er toch een patroon te vinden: de relatie met mezelf. Een middag patronen ontrafelen, afstappen van het geijkte pad en nieuwe routes ontdekken om te komen tot groei. Soms met heldere confrontaties. Hard. Maar groeien gaat vaak gepaard met pijn. Mooie zoektocht. Dank aan Daniëlle en Matthijs voor deze wake-up call en tools. Dankbaar voor deze middag." (zegt Lisa over de workshop 'Een andere kijk op je relaties)
plaatje Bars behandeling testimonial Anna
Lisa Joosten
foto Access Barsclass deelnemers geven Bars behandeling

” Ieder cursist krijgt extra aandacht” 

Rian –

"Onlangs mijn 2de Bars class gevolgd en deze keer met Matthijs en Daniëlle. Nu ben ik natuurlijk helemaal weg van Daniëlle. Ze is gewoon zo’n bijzonder mens.Samen met Matthijs krijg je er nog een extraatje bij. De ene verteld over de Bars en de andere is energetisch ergens met je lijf bezig. Danielle en Matthijs zijn op elkaar ingespeeld, dus alles flowed gezellig samen. Ieder cursist krijgt extra aandacht. Fijne man/vrouw mix. Allemaal welkom. Eind van de dag ging ik weer sereen, met n lichter rugzakje, weer happy naar huis. Mijn lijf en ik zijn weer ontvankelijker, the Universe strooit met...." toevalligheden." ** Nog een zeer leuk extraatje, overvloed van eten, de hele dag en een heerlijke lunch! ** Bedankt Danielle en Matthijs (Zegt Rian na een Bars class)
plaatje Bars behandeling testimonial Anna
Rian van Eyken
Vormgeefster

“Ik gun het iedereen”

– Carola –

"Bars class, hoe blij en gelukkig kun je zijn als je anders de wereld in kijkt! En hoe waardevol om ook anderen dit te laten ervaren. Ik gun het iedereen" (Zegt Carola na een Bars class)
Carola Bingen Bars class
Carola Bingen
Bars practitioner

“Ik ervaar nu een rust die ik nog nooit heb gekend.”

– Anna –

"Ik heb nu twee Bars sessies gehad en twee compleet verschillende ervaringen. Waar ik bij de eerste sessie door de vlucht vloog, was ik tijdens de tweede sessie aan de grond genageld. In eerste instantie was ik hier nogal van ontdaan, maar naarmate de weken verstreken merkte ik een shift. Normaliter zouden de wintermaanden op mij vallen als een zware deken, maar ik ervaar nu een rust die ik nog nooit heb gekend. Het voelt soms nog onwennig en zelfs een tikkeltje eng. Maar mijn beeld is kraakhelder en zwaarte die ik zo associeerde met donker is weg. All of life comes to me with ease, joy and glory!" (zegt Anna na een Access Bars behandeling)
plaatje Bars behandeling testimonial Anna
Anna Salomé
student
foto impressie van relatie workshop

“Ik kwam thuis, zeer energiek, blij en vooral met een heel groot vertrouwen in mijn eigen weten en kunnen.”

– Patricia –

"In oktober 2019 heb ik een Acces Bars class gevolgd bij Matthijs en Daniëlle. Ik was best nerveus omdat voorheen een aantal cursussen me qua energie "teveel" werd. Door dit eerlijk te vertellen werd ik direct geholpen met behulp van de Clearing Statements. En de rust die Matthijs uitdraagt samen met de blije energie van Daniëlle is voor mij een gouden combinatie. Het aanleren van de Bars was nauwkeurig en werd duidelijk uitgelegd, wat ik erg prettig vond. Ook dat het vooral om energie gaat. Het aanzetten van de Bars. Ik kwam thuis, zeer energiek, blij en vooral met een heel groot vertrouwen in mijn eigen weten en kunnen. Zelf "oefen" ik op en "run" ik de Bars bij vrienden. En kijk ik uit naar de volgende Bars Class op 8 februari 2020. Ik bedank jullie voor het zo fijn faciliteren van de Acces Bars." (zegt Patricia na een Access Bars class)
Bars class review
Patricia Postma
Masseuse

“Vanaf het moment dat ik binnen was wist ik; Ja!” 

– Ellen –

"Onlangs heb ik mijn 1ste BARS class gedaan bij Danielle en Matthijs. Ik was al bekend met de access tools dus het was niet volledig nieuw voor me, maar met BARS was ik nog niet bekend. Ik vond het een heerlijke dag en had het niet willen missen. Matthijs en Danielle zetten een hele fijne, warme energie neer waardoor je je direct op je gemak voelt en je de ruimte voelt om jezelf te zijn. Vanaf het moment dat ik binnen was wist ik "Ja!" Ik vond het een fijne combinatie van afwisseling van praktijk en theorie. Ik had echt het gevoel dat ik er als een ander, herboren mens vandaan kwam. Je laat letterlijk ballast los waardoor je je lichter voelt en meer ruimte ervaart. En hoe fijn is dat! Ik ben Matthijs en Danielle heel dankbaar voor deze ervaring en zou het iedereen aanraden. Als het op je pad komt en het resoneert....go for it!" (zegt Ellen na een Access Bars class)
Bars class review
Ellen van den Broek
Eigenaar Ellen's Yoga & Pilates